Coses nostres

“Soc una nou, una història de persones”

Mireu quin article més bonic ha fet la revista "Viure en família" del nostre darrer espectacle SOC UNA NOU. Llegir més  

Llegir més

Ramon Molins: “El teatre sempre es mentida però el bon teatre està fet de veritats”

Ramon Molins és actor, director i dramaturg. També és l’únic dels tres fundadors de la companyia Zum-Zum Teatre, que enguany celebra 25 anys d’existència, que encara en forma part. Una conversa amb ell és apassionant, divertida, extensa -ja ho veureu- amb un punt de caòtic i, sempre, molt enriquidora. Sobretot (...)

Llegir més

Guaret artístic – CoNCA

Quan era petit, recordo com el pare i l’avi discutien quins bancals deixarien de guaret la propera temporada. Guaret és la tècnica per la qual la terra es deixa sense cultivar durant un o dos cicles vegetatius, amb el propòsit de recuperar i emmagatzemar matèria orgànica i la humitat de (...)

Llegir més

25 anys per a tots els públics –

La companyia Zum-Zum Teatre celebra un quart de segle fidel al lema de fer obres “per a tots els públics a partir de quatre anys”. En tot aquest temps ha estrenat una vintena de peces, ha donat feina a desenes d’actors i ha fet milers de bolos. És un referent (...)

Llegir més

En defensa del teatre infantil

Des de 1994 defensem la idea que els nens i nenes també tenen dret a gaudir d’espectacles de màxima qualitat. Nascuda a Lleida, Zum-Zum és una de les companyies de teatre infantil més importants de Catalunya. El 2019 van guanyar el Premi de la Crítica al millor espectacle familiar amb (...)

Llegir més
X