Coses nostres

Ramon Molins: “El teatre sempre es mentida però el bon teatre està fet de veritats”

Ramon Molins és actor, director i dramaturg. També és l’únic dels tres fundadors de la companyia Zum-Zum Teatre, que enguany celebra 25 anys d’existència, que encara en forma part. Una conversa amb ell és apassionant, divertida, extensa -ja ho veureu- amb un punt de caòtic i, sempre, molt enriquidora. Sobretot (...)

Llegir més

Guaret artístic – CoNCA

Quan era petit, recordo com el pare i l’avi discutien quins bancals deixarien de guaret la propera temporada. Guaret és la tècnica per la qual la terra es deixa sense cultivar durant un o dos cicles vegetatius, amb el propòsit de recuperar i emmagatzemar matèria orgànica i la humitat de (...)

Llegir més

25 anys per a tots els públics –

La companyia Zum-Zum Teatre celebra un quart de segle fidel al lema de fer obres “per a tots els públics a partir de quatre anys”. En tot aquest temps ha estrenat una vintena de peces, ha donat feina a desenes d’actors i ha fet milers de bolos. És un referent (...)

Llegir més

En defensa del teatre infantil

Des de 1994 defensem la idea que els nens i nenes també tenen dret a gaudir d’espectacles de màxima qualitat. Nascuda a Lleida, Zum-Zum és una de les companyies de teatre infantil més importants de Catalunya. El 2019 van guanyar el Premi de la Crítica al millor espectacle familiar amb (...)

Llegir més